Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Επενδύσεις στο ισπανικό real estate συστήνουν οι επενδυτές - «Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αυξήσει τις τοποθετήσεις τους οι Soros και Paulson!»

Επενδύσεις στο ισπανικό real estate συστήνουν οι επενδυτές - «Δεν είναι τυχαίο ότι έχουν αυξήσει τις τοποθετήσεις τους οι Soros και Paulson!»
Οι εισροές κεφαλαίων στον κλάδο του real estate στην Ισπανία τριπλασιάστηκαν το 2013
Εξαιρετικά επικερδείς εκτιμάται πως θα είναι οι επενδύσεις στο ισπανικό real estate, παρά το γεγονός πως πριν από 5 χρόνια ο κλάδος αυτός οδήγησε σχεδόν στο χείλος της καταστροφής την ισπανική οικονομία.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το τελευταίο διάστημα οι διάσημοι μεφαλοεπενδυτές George Soros και John Paulson έχουν αυξήσει τις τοποθετήσεις τους στο ισπανικό real estate.
Στην τρέχουσα συγκυρία, είναι γεγονός πως πληθαίνουν οι φωνές των αναλυτών που κάνουν λόγο για επενδύσεις... που κρύβουν αξία και κέρδη, σε ό,τι αφορά τον συγκεκριμένο κλάδο!
Σύμφωνα με τα στοιχεία της παγκοσμίου βεληνεκούς συμβουλευτικής εταιρείας στο real estate, Savills, οι εισροές κεφαλαίων στον κλάδο του real estate στην Ισπανία τριπλασιάστηκαν το 2013, αγγίζοντας τα 850 εκατ. ευρώ, έναντι 320 εκατ. ευρώ το 2012!
Υπό το πρίσμα αυτό, σύμφωνα με μεγάλη μερίδα αναλυτών, οι επενδυτές έχουν κάθε λόγο να αναζητούν επενδύσεις στην Ισπανί, ιδίως μετά την αναβάθμιση της αξιολόγησής - τον περασμένο Φεβρουάριο - σε Baa2 από Baa3 προηγουμένως, από τον οίκο Moody’s.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης