Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Αιχμές Fidan (Τούρκος ΥΠΕΞ) για Κύπρο: «Ένα νησί που βρίσκεται απέναντι από τη Γάζα παρέχει υποστήριξη και όπλα στο Ισραήλ»

Αιχμές Fidan (Τούρκος ΥΠΕΞ) για Κύπρο: «Ένα νησί που βρίσκεται απέναντι από τη Γάζα παρέχει υποστήριξη και όπλα στο Ισραήλ»
«Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε τέτοιες χώρες» ισχυρίζεται προκλητικά ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών
Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Hakan Fidan εξαπέλυσε κεκαλυμμένη αλλά σαφή επίθεση προς την Κύπρο, αναφορικά με τον ρόλο της ελληνοκυπριακής διοίκησης στη σύγκρουση της Μέσης Ανατολής.
«Σήμερα, ένα νησί στη μέση της Μεσογείου, ακριβώς απέναντι από τη Γάζα, έχει γίνει βάση υλικοτεχνικής υποστήριξης για παροχή όπλων και πυρομαχικών στο Ισραήλ» υποστήριξε ο Fidan, αφήνοντας αιχμές προς την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Επιπλέον, κατά την οξεία επίθεσή του, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας τόνισε πως «αυτό το νησί», που παρεμπιπτόντως δεν κατονόμασε, «εξακολουθεί να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό υπό το πέπλο του ανθρωπιστικού κέντρου για τους κατοίκους της Γάζας».
«Πρέπει να δώσουμε προσοχή σε τέτοιες χώρες» καταλήγει ο Hakan Fidan στο προκλητικό του σχόλιο κατά της Λευκωσίας.
Σημειώνεται, ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη αντίδραση από την ελληνική ή την κυπριακή πλευρά στα σχόλια του Τούρκου ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης