Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Εξελίξεις με το St Nicholas: Επίσκεψη Έλληνα πρέσβη στην Τεχεράνη - Επίσημο αίτημα απελευθέρωσης του δόκιμου πλοιάρχου

Εξελίξεις με το St Nicholas: Επίσκεψη Έλληνα πρέσβη στην Τεχεράνη - Επίσημο αίτημα απελευθέρωσης του δόκιμου πλοιάρχου
Tο πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου Μ/Τ ST. NIKOLAS επισκέφθηκε ο τοπικός ανταποκριτής του ασφαλιστικού φορέα (P&I Club) της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου
Σε κορυφαίο επίπεδο διεξάγονται πλέον οι επαφές του υπουργείου Εξωτερικών για την επελευθέρωση του Έλληνα δόκιμου πλοιάρχου, ο οποίος ήταν ένας από τους 19 ναυτικούς που επέβαιναν στο τάνκερ St Nicholas κατά την κατάληψή του από μονάδα του ιρανικού στρατού στην Ερυθρά Θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας πρέσβης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Τεχεράνη, καταθέτοντας επίσημο αίτημα για την άμεση απελευθέρωση του δόκιμου πλοιάρχου.
Είναι πιθανό τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
Νωρίτερα, το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου Μ/Τ ST. NIKOLAS επισκέφθηκε, μετά από άδεια των ιρανικών αρχών, ο τοπικός ανταποκριτής του ασφαλιστικού φορέα (P&I Club) της διαχειρίστριας εταιρείας του πλοίου Empire Navigation Inc.
Το ST. NIKOLAS παραμένει στο αγκυροβόλιο του Μπαντάρ Αμπάς στο Ιράν.
Οπως αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας, ο εκπρόσωπος συναντήθηκε με μέλη του πληρώματος προκειμένου να παράσχει κάθε απαραίτητη βοήθεια και επιβεβαίωσε ότι όλοι οι ναυτικοί είναι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης