Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Δίκη Μπελέρη: Διακοπή για τις 29 Δεκεμβρίου – Δεν πήγαν να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίες

Δίκη Μπελέρη: Διακοπή για τις 29 Δεκεμβρίου – Δεν πήγαν να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίες
Η διακοπή αποφασίστηκε από τη δικαστική έδρα καθώς δεν πήγαν στο δικαστήριο να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο και γι' αυτό πραγματοποιήθηκε με βάση όσα είπαν οι εισαγγελείς
Για τις 29 Δεκεμβρίου διεκόπη η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρας Φρέντι Μπελέρη.
Η διακοπή αποφασίστηκε από τη δικαστική έδρα καθώς δεν πήγαν στο δικαστήριο να καταθέσουν οι μάρτυρες κατηγορίας που αναζητά το δικαστήριο και γι' αυτό πραγματοποιήθηκε με βάση όσα είπαν οι εισαγγελείς.
Ο Φρέντι Μπελέρης, από την πλευρά του, τόνισε ότι οι εισαγγελείς έχουν κατασκευάσει στοιχεία, τα οποία όμως έχουν εμφανίσει σαν να είναι ηχογραφήσεις ή βιντεοσκοπήσεις οι οποίες ήταν παράνομες.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, το ζήτημα των μαρτύρων κατηγορίας έκλεισε και δεν θα τους αναζητήσουν. Στις 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί, σύμφωνα με το δικαστήριο, θα καταθέσουν οι μάρτυρες υπεράσπισης.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, με την Αθήνα να διαμηνύει ότι δεν θα συναινέσει στην ενταξιακή διαδικασία των Τιράνων, αν δεν υπάρξει πρόοδος στην υπόθεση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης