Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στην Κύπρο για τις εκδηλώσεις της 63ης Επετείου της Ανεξαρτησίας ο Δένδιας – Οι σταθμοί , τι συζήτησε με Γιωργάλλα

Στην Κύπρο για τις εκδηλώσεις της 63ης Επετείου της Ανεξαρτησίας ο Δένδιας – Οι σταθμοί , τι συζήτησε με Γιωργάλλα
Στην Κύπρο ο Ν. Δένδιας
Στις εκδηλώσεις στη Λευκωσία για την 63η Επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.
Μάλιστα, ο κ. Δένδιας είχε και συνάντηση με τον ομόλογό του, Μιχάλη Γιωργάλλα, στη Λευκωσία, με τον οποίο συζήτησαν τρόπους περαιτέρω ενίσχυσης της διμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου καθώς και για περιφερειακά και διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
δ4_2.JPG

Στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’

«Στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, όπου κατέθεσα στέφανο στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', ανήμερα της επετείου των 63 ετών της Ανεξαρτησίας της Κύπρου» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας.
«Παραμένουμε πιστά στο πλευρό των αδελφών μας Κυπρίων, με στόχο την επανένωση του νησιού και την αποκατάσταση της διεθνούς νομιμότητας» τονίζει ο υπουργός Εθνικής ‘Άμυνας.
δδ_1.JPG
Στεφάνι στα Φυλακισμένα Μνήματα

Κατάθεση στεφάνου στα Φυλακισμένα Μνήματα, τόπο και ιερό σύμβολο της θυσίας, όπου εκτελέσθηκαν και ετάφησαν ηρωομάρτυρες για την Ελευθερία της Κύπρου και κουβαλά επάνω του τις σελίδες του πιο ένδοξου βιβλίου της κυπριακής ιστορίας.
Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ ο κ. Δένδιας, σημειώνοντας ότι «όπως γράφει και επιγραφή στον χώρο "Τ´ αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δε λογιέται"» καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας.
δν.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης