Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Βελόπουλος για Μητσοτάκη – Erdogan: Έγινε μεγάλη ζημιά στη Νέα Υόρκη – Επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα ο πρωθυπουργός

Βελόπουλος για Μητσοτάκη – Erdogan: Έγινε μεγάλη ζημιά στη Νέα Υόρκη – Επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα ο πρωθυπουργός
Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου σε Μητσοτάκη για τη συνάντηση με Erdogan
Σχετικά Άρθρα
Επικίνδυνο για τα εθνικά συμφέροντα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος τον πρωθυπουργό με αφορμή τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε με τον Τούρκο πρόεδρο Recep Tayyip Erdogan στη Νέα Υόρκη.
«Έγινε μεγάλη ζημιά στη Νέα Υόρκη. Στην συνάντηση με τον Erdogan, ο Κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι είναι επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα.
Η αδιανόητη αναφορά του Κ. Μητσοτάκη σε εδαφικά θέματα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του σε μεγάλο αμερικανικό δίκτυο, σε συνδυασμό με την επιλογή του να συναντήσει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο λεγόμενο ‘’σπίτι της Τουρκίας’’, αποδεικνύει ότι ο πρωθυπουργός είναι όχι μόνο ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος για τα εθνικά συμφέροντα», σημειώνει ο κ. Βελόπουλος και καταλήγει: «Στην έδρα του εχθρού, συνδιαλέγονται μόνον οι ηττημένοι. Ουδείς Μητσοτάκης μπορεί να παραδώσει στην Τουρκία, αυτά που οι Έλληνες κέρδισαν με το αίμα και την θυσία τους στο πεδίο της μάχης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης