Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Δένδιας για τροχαίο στη Λιβύη: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Βαθύτατη οδύνη για τους 5 νεκρούς

Δένδιας για τροχαίο στη Λιβύη: Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις - Βαθύτατη οδύνη για τους 5 νεκρούς
"Οι σκέψεις μας αυτή την ώρα είναι στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, στις οποίες απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όπως και στους τραυματίες, στους οποίους απευθύνουμε ευχές για ταχεία ανάρρωση", δήλωσε ο Ν. Δένδιας
Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των 3 στελεχών τους κατά την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη, κηρύσσεται με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ν. Δένδια.
Ο  κ. Δένδιας εξέφρασε τη βαθύτατη οδύνη του «για τον θάνατο των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, συμμετέχοντας στη αποστολή της ελληνικής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη. H απώλεια της ζωής τους σε δυστύχημα, κατά την έμπρακτη επίδειξη αλληλεγγύης σε δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, μαζί με μέλη αποστολών από άλλα κράτη, προκαλεί απέραντη θλίψη στη μεγάλη οικογένεια των Ενόπλων Δυνάμεων, όπως και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό».
«Τη βαθύτατη οδύνη μου εκφράζω επίσης για την απώλεια της ζωής των δύο πολιτών, οι οποίοι συμμετείχαν στην ίδια αποστολή.
Οι σκέψεις μας αυτή την ώρα είναι στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος, στις οποίες απευθύνουμε τα πλέον ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όπως και στους τραυματίες, στους οποίους απευθύνουμε ευχές για ταχεία ανάρρωση», πρόσθεσε.
«Με απόφασή μου κηρύσσεται τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο των στελεχών τους, κατά την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λιβύη», κατέληξε ο υπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης