Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Κακοκαιρία Daniel: Μετατίθεται η συνάντηση Erdogan – Μητσοτάκη

Κακοκαιρία Daniel: Μετατίθεται η συνάντηση Erdogan – Μητσοτάκη
Μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, άλλαξε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και κατά συνέπεια μετατέθηκε και το ταξίδι για τη Νέα Υόρκη όπου είχε προγραμματιστεί συνάντηση με τον Recep Tayyip Erdogan…
Τα προσεχή 24ωρα αναμενόταν το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Νέα Υόρκη όπου στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, είχε προγραμματιστεί Recep Tayyip Erdogan.
Η συνάντηση αυτή δεν θα γίνει στην ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί, αλλά μετατίθεται για τις 20 – 21 Σεπτεμβρίου, λόγω των φυσικών καταστροφών που έχουν πλήξει την Ελλάδα.
Ο κ. Μητσοτάκης τα επόμενα 24ωρα, με εξαίρεση το αυριανό ταξίδι στο Στρασβούργο όπου θα ζητήσει ευρωπαϊκή συνδρομή για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τις φονικές πλημμύρες, θα παραμείνει στην Ελλάδα για τον συντονισμό των ενεργειών που απαιτούνται για την επόμενη ημέρα.
Έτσι, έγινε γνωστό πως «τρέχουν» οι διαδικασίες για να μετατεθεί και η συνάντηση με τον Recep Tayyip Erdogan.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πιθανότερη νέα ημερομηνία, είναι στο διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου με τους δύο ηγέτες να ταξιδεύουν σε αυτό το διάστημα για τη Νέα Υόρκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης