Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχει αναφορά για Έλληνες αγνοούμενους ή τραυματίες στο Μαρόκο μετα το φονικό σεισμό

ΥΠΕΞ: Δεν υπάρχει αναφορά για Έλληνες αγνοούμενους ή τραυματίες στο Μαρόκο μετα το φονικό σεισμό
Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, οι υπηρεσίες του Υπουργείου κινούνται συντονισμένα για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στο Μαρόκο
Δεν υπάρχει καμία αναφορά για Έλληνες αγνοούμενους ή τραυματίες στο Μαρόκο μετά τον καταστροφικό σεισμό, σύμφωνα με πληροφορίες από του υπουργείο Εξωτερικών το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023.
Στο πλαίσιο των προσπαθειών επαναπατρισμού των Ελλήνων που βρίσκονται στο Μαρόκο, δρομολογήθηκε έκτακτη ειδική πτήση από την Αθήνα.
Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών για έκτακτη ειδική πτήση επαναπατρισμού από το Μαρακές
Με εντολή του Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, οι υπηρεσίες του Υπουργείου κινούνται συντονισμένα για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται στο Μαρόκο.
Προς τον σκοπό αυτό, το Υπουργείο Εξωτερικών βρίσκεται σε συνεννόηση με την Πρεσβεία της Ελλάδας στο Ραμπάτ και με την εταιρεία Aegean Airlines, η οποία δρομολόγησε σχετική πτήση επαναπατρισμού.
Η ειδική πτήση θα αναχωρήσει από το Μαρακές τα ξημερώματα της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου 2023, 02:10 (τοπική ώρα), με προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας.
Όσοι βρίσκονται στο Μαρακές και επιθυμούν να επαναπατριστούν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Υπουργείο Εξωτερικών στα τηλέφωνα +30 210 3681730 / 1350 και με την εταιρεία Aegean Airlines στο τηλέφωνο κέντρο +30 210 6261000.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης