Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχεται τον Ben. Netanyahu - Στις 4/9 η τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ

Ο πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχεται τον Ben. Netanyahu - Στις 4/9 η τριμερής Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ
Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθούν οι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ, και θέματα ενέργειας στην ανατολική Μεσόγειο
Σχετικά Άρθρα
Oι εξελίξεις στο Κυπριακό, οι διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ισραήλ, θέματα Ενέργειας, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ - Ισραήλ, πρόκειται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του πρωθυπουργού του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, ο οποίος φθάνει την Κυριακή 3/9 στην Κύπρο.
Η συνάντηση των δύο ηγετών, η οποία θα πραγματοποιηθεί γύρω στις 5 το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, αποτελεί συνέχεια της επίσκεψης του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Ισραήλ, τον περασμένο Μάιο, ενώ παράλληλα προηγείται της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Κύπρου, Ελλάδας, Ισραήλ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή και του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί τον κ. Netanyahu, στο Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία και μετά την τελετή επίσημης υποδοχής θα παρακαθίσουν σε κατ' ιδίαν συνάντηση, την οποία θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών. Θα ακολουθήσουν κοινές δηλώσεις στα ΜΜΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης