Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ευθείες απειλές κατά του ΟΗΕ από τους Γκρίζους Λύκους μετά την επίθεση στη νεκρή ζώνη - «Θα μας βρουν απέναντι τους»

Ευθείες απειλές κατά του ΟΗΕ από τους Γκρίζους Λύκους μετά την επίθεση στη νεκρή ζώνη - «Θα μας βρουν απέναντι τους»
«Αν κοιτάξουν τα αρχεία, θα κατανοήσουν το τι συνέπειες μπορεί να αντιμετωπίσουν» δήλωσε σε απειλητικό τόνο ο πρόεδρος των Γκρίζων Λύκων στα Κατεχόμενα Fatih Arici
Ο Fatih Arici, πρόεδρος των Γκρίζων Λύκων στα κατεχόμενα, εξαπέλυσε απειλές κατά των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην Πύλα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Χαμπέρ Κίμπρις», απευθυνόμενος στην Ειρηνευτική Δύναμη του ΟΗΕ ο F. Arici δήλωσε ότι «εάν τα Ηνωμένα Έθνη συνεχίσουν αυτή τη στάση, θα βρουν τη εθνικιστική τουρκική νεολαία εναντίον τους. Αν κοιτάξουν τα αρχεία, θα κατανοήσουν το τι συνέπειες μπορεί να αντιμετωπίσουν».
Επιπλέον, ο Πρόεδρος του βραχίονα των Γκρίζων Λύκων στα Κατεχόμενα έκανε λόγο για «αντίδραση των πολιτών», που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο ΟΗΕ.

Υπουργείο εξωτερικών ψευδοκράτους: Μεροληψία του ΟΗΕ

Παράλληλα, η ανώτατη διπλωματική αρχή του ψευδοκράτους έκανε λόγο για μεροληπτική στάση του ΟΗΕ στην Κύπρο, εις βάρος της τουρκοκυπριακής πλευράς, η οποία καθιστά την παρουσία των Ηνωμένων Εθνών στο νησί «αμφισβητήσιμη».
Πιο συγκεκριμένα το «υπουργείο εξωτερικών» των τουρκοκύπριων δηλώνει σε ανακοίνωση πως «η μεροληπτική και απαράδεκτη στάση του ΟΗΕ προς την τουρκοκυπριακή πλευρά όχι μόνο καθιστά αμφισβητήσιμη την ύπαρξη του ΟΗΕ στη χώρα μας, αλλά βλάπτει επίσης τη φήμη και την αξιοπιστία του ΟΗΕ».
Επίσης, οι τουρκοκύπριοι βαφτίζουν τις αυθαίρετες κινήσεις τους «ανθρωπιστικά έργα» καθώς όπως τονίζεται σε σχετική δήλωση του τουρκοκύπριου ΥΠΕΞ Tahsin Ertugruloglu, «το έργο του δρόμου Pile-Yigitler σχεδιάστηκε αρχικά και αποκλειστικά για ανθρωπιστικούς λόγους, για να διευκολύνει τις καθημερινές δραστηριότητες των Τουρκοκυπρίων στο χωριό.».
Υπενθυμίζεται ότι η επίθεση των τουρκοκύπριων κατά των μελών του ΟΗΕ στην Πύλα επέφερε την διεθνή κατακραυγή, με τις ΗΠΑ μάλιστα, να εκδίδουν ταξιδιωτική οδηγία για τα Κατεχόμενα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης