Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Φ. Μπελέρης: Παράνομη και πολιτικά υποκινούμενη η σύλληψή μου - Ο Rama ελέγχει τις φυλακές

Φ. Μπελέρης: Παράνομη και πολιτικά υποκινούμενη η σύλληψή μου - Ο Rama ελέγχει τις φυλακές
Στις σχέσεις της αλβανικής κυβέρνησης με την τοπική μαφία απέδωσε ο Δήμαρχος Χειμάρρας το σχέδιο ώστε οι ομογενείς να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους και φυσικά την κράτησή του
Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης μίλησε μέσα από τις φυλακές στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης και επανέλαβε για μια ακόμη φορά πως η σύλληψη και η κράτησή του είναι πολιτικά υποκινούμενες.
Ο κ. Μπελέρης επεσήμανε πως οι αλβανικές αρχές δεν θα τον αφήσουν ελεύθερο, ώστε να ορκιστεί και να αναλάβει τα καθήκοντά του.
Επιπλέον, ο κ. Μπελέρης υπενόησε πως η αλβανική κυβέρνηση έχει σχέσεις με την αλβανική μαφία και υπάρχει ένα σχέδιο, ώστε οι ομογενείς εδώ στη Χειμμάρα να εγκαταλείψουν τις περιουσίες τους.
Όπως δήλωσε σχετικά, οι υπηρεσίες που υπάρχουν στην Αλβανία, δυσκολεύουν τη ζωή των Ελλήνων επιχειρηματιών, τόσο από την αστυνομία, όσο από την εφορία, όσο και από την πολεοδομία με απώτερο σκοπό και σχέδιο, να εγκαταλείψουν τις περιουσίες, να φύγουν στην Ελλάδα και έτσι οι περιουσίες αυτές να περιέλθουν στα χέρια φίλων του πρωθυπουργού της Αλβανίας, του Edi Rama.
Ο δήμαρχος Χειμάρρας δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους Έλληνες για όσα έχουν κάνει, όπως και δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, όσο και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα για την συμβολή τους «για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση που έγινε στη Χειμάρρα».
«Η προφυλάκισή μου είναι παράνομη. Αυτό όμως που είναι εντελώς παράνομο πέραν πάσης αμφιβολίας είναι η εμπόδισή μου να αναλάβω τα καθήκοντα, η παρεμπόδισή μου να ορκιστώ και αυτό είναι ευθύνη του Αλβανού πρωθυπουργού. Όταν λέει ότι είναι θέμα δικαιοσύνης, ψεύδεται γιατί τη γενική διεύθυνση φυλακών την ελέγχει ο κύριος Ράμα, άρα θα μπορούσε να μου δώσει άδεια να ορκιστώ. Στόχευση του Αλβανού πρωθυπουργού είναι να μην αναλάβω τα καθήκοντα» κατέληξε ο κ. Μπελέρης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης