Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Ν. Δένδιας (ΥΠΕΘΑ): Να δημιουργήσουμε ένα παρόμοιο οικοσύστημα άμυνας με αυτό του Ισραήλ

Ν. Δένδιας (ΥΠΕΘΑ): Να δημιουργήσουμε ένα παρόμοιο οικοσύστημα άμυνας με αυτό του Ισραήλ
Την στενότατη συνεργασία της Ελλάδας με το Ισραήλ στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης έθεσε ως στόχο ο Νίκος Δένδιας κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον ισραηλινό ομόλογό του Yoav Galant
Ολοκληρώθηκε η επίσημη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, στο Ισραήλ.
Όπως ανακοινώθηκε, το πρωί ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ όπου είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Ισραηλινό ομόλογό του Ιώβ Γκάλαντ (Yoav Galant).
Οι δύο υπουργοί στη συνέχεια συμμετείχαν στις διμερείς συνομιλίες των αντιπροσωπειών, σχετικά με την περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στον αμυντικό τομέα.
Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα περιφερειακής συνεργασίας καθώς και οι προκλήσεις ασφαλείας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.
Μετά την συνάντηση του κ. Δένδια με τον Ισραηλινό ομόλογό του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παραχώρησε συνέντευξη τύπου όπου μεταξύ άλλων τόνισε:
«Θα ήθελα να υπάρξει πολύ στενή συνεργασία με το Ισραήλ στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, και να γίνει προσπάθεια να δημιουργηθεί παρόμοιο οικοσύστημα, όμοιο με το δικό σας, μεταξύ των αμυντικών δυνάμεων, των Υπουργείων, και των σχετικών εταιρειών, που θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τους αμυντικούς μας στόχους

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης