Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Στα Kατεχόμενα ο Erdogan με απευθείας πτήσεις από Άμπου Ντάμπι

Στα Kατεχόμενα ο Erdogan με απευθείας πτήσεις από Άμπου Ντάμπι
Ο Τούρκος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ersin Tatar
Σχετικά Άρθρα
Στα Κατεχόμενα προσγειώθηκε σήμερα (20/7/2023) το αεροσκάφος που μετέφερε τον Τούρκο πρόεδρο, Recep Tayyip Erdoagn, από το Άμπου Ντάμπι, την ίδια ημέρα που συμπληρώνονται 49 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από το Άμπου Ντάμπι αναχώρησαν δύο VIP πτήσεις. Ο Τούρκος πρόεδρος επέβαινε στο δεύτερο αεροσκάφος που κατευθύνθηκε στην Κύπρο, ενώ το πρώτο αεροσκάφος συνεχίζει την πτήση του στον εναέριο χώρο της Τουρκίας με πιθανό προορισμό την Κωνσταντινούπολη.
Στον τουρκοκυπριακό Τύπο υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα ότι ο Erdoagn πηγαίνοντας στα Κατεχόμενα από την περιοδεία του σε Σαουδική Αραβία - Κατάρ - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα κάνει μια «σημαντική ανακοίνωση» παραπέμποντας σε μια κίνηση που θα συνιστά αναβάθμιση του στάτους του ψευδοκράτους.
Ο Τούρκος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ersin Tatar, όπου θα συζητήσουν τις σχέσεις Τουρκίας-ψευδοκράτους «σε όλες τις πτυχές, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ θα ανταλλάξουν απόψεις για την υπόθεση της Κύπρου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης