Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Απόδοση τιμής - Βαθμός αντιπτέραρχου στους πιλότους του F4 Στ . Τσιτλακίδη και Μ. Τουρούτσικα

Απόδοση τιμής - Βαθμός αντιπτέραρχου  στους πιλότους του F4 Στ . Τσιτλακίδη και Μ. Τουρούτσικα
Απόδοση τιμής στους πιλότους του Phantom, που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης τη Δευτέρα 30/1/2023
Με Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023, με πρόταση του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, μετά από απόφαση του ΣΑΓΕ, απονέμεται ο βαθμός του αντιπτέραρχου στον σμηναγό Τσιτλακίδη Ευστάθιο του Αναστασίου και τον υποσμηναγό Τουρούτσικα Μάριο - Μιχαήλ του Κωνσταντίνου.
Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, οι εν λόγω αξιωματικοί Ιπτάμενοι «απεβίωσαν κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο».
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί την Παρασκευή 3/2 στον Γρανίτη Δράμας για να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη.
Θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός, μαζί με την πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, παρέστησαν στην κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού και συγκυβερνήτη του Φάντομ Μάριου Μιχαήλ Τουρούτσικα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης