Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Απάντηση Μολδαβίας σε Lavrov: Έχουμε επιλέξει το μέλλον μας ως μέρος του ελεύθερου κόσμου

Απάντηση Μολδαβίας σε Lavrov: Έχουμε επιλέξει το μέλλον μας ως μέρος του ελεύθερου κόσμου
Απάντηση Μολδαβίας στον Ρώσο ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα
Η Μολδαβία έχει επιλέξει το δικό της μέλλον ως "μέρος του ελεύθερου κόσμου", ξεκαθάρισε το Κισινάου, απαντώντας σε δηλώσεις του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ότι η Δύση προσπαθεί να προσπαθεί να μετατρέψει τη μικροσκοπική χώρα σε εχθρό της Μόσχας.
Ο Λαβρόφ σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση είπε μεταξύ άλλων νωρίτερα σήμερα πως η Δύση προσπαθεί να στρέψει εναντίον της Μόσχας τη Μολδαβία, τη Γεωργία και πρώην σοβιετικές δημοκρατίες στην κεντρική Ασία.
"Απορρίπτουμε κατηγορηματικά τη δήλωση του επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αποτελεί μέρος της ήδη γνωστής απειλητικής ρητορικής της ρωσικής διπλωματίας", ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Μολδαβίας.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση δέχτηκε τη Μολδαβία και τη γειτονική Ουκρανία ως υποψήφια μέλη τον περασμένο Ιούνιο.
"Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στη ρωσική πλευρά ότι ο δρόμος που ακολουθεί η Μολδαβία είναι ο δρόμος της ένταξης στην ΕΕ. Η Μολδαβία έχει σαφώς επιλέξει το μέλλον της και αυτό το μέλλον είναι μέρος του ελεύθερου κόσμου", υπογράμμισε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης