Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Οικονόμου για δηλώσεις Cavusoglu: Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται - Αδιέξοδη η τουρκική πολιτική

Οικονόμου για δηλώσεις Cavusoglu: Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται - Αδιέξοδη η τουρκική πολιτική
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στις πολεμικές απειλές της Τουρκίας για την επέκταση των χωρικών υδάτων νότια της Κρήτης
Σχετικά Άρθρα

Σαφές μήνυμα πως η Ελλάδα θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τα εθνικά της συμφέροντα απηύθυνε η ελληνική πλευρά προς την Άγκυρα με αφορμή τις νέες πολεμικές ιαχές για την επέκταση των χωρικών υδάτων στην Κρήτη.
«Η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει καμία επέκταση χωρικών υδάτων στο Αιγαίο.
«Η Ελληνική Κυβέρνηση πολιτεύεται με αποκλειστικό γνώμονα το διεθνές δίκαιο και τα εθνικά συμφέροντα. Δεν ετεροπροσδιορίζεται επ' ουδενί, πόσο μάλλον στα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η τακτική των απειλών και των προκλήσεων, στην οποία επιδίδεται η Τουρκία, είναι απολύτως αδιέξοδη, αφού η Ελλάδα ούτε εκφοβίζεται, ούτε τρομοκρατείται. Θα ήταν χρήσιμο οι Τούρκοι αξιωματούχοι να αναλογιστούν το αδιέξοδο και να μην συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο και τη νέα χρονιά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης