Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Cavusoglu: Αναμένουμε περισσότερα από Σουηδία και Φινλανδία - PKK και FETO δεν είναι απειλή μόνο για την Τουρκία

Cavusoglu: Αναμένουμε περισσότερα από Σουηδία και Φινλανδία - PKK και FETO δεν είναι απειλή μόνο για την Τουρκία
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι «η Σουηδία συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO»
Σχετικά Άρθρα

Στην άρνηση να εγκρίνει την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας και της Φινλανδίας, εάν δεν προχωρήσει η έκδοση ανθρώπων που -κατά την Τουρκία- είναι τρομοκράτες, επιμένει η Άγκυρα.
«Καμία συγκεκριμένη εξέλιξη σχετικά με την έκδοση τρομοκρατών. Αναμένουμε περισσότερα βήματα από τη Σουηδία και τη Φινλανδία» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, για να συμπληρώσει «κατανοούμε τις ανησυχίες της Σουηδίας και της Φινλανδίας για την ασφάλεια. Αναμένουμε συνεργασία για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».
Παράλληλα, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών υποστήριξε ότι «η Σουηδία συνεχίζει να αποτελεί πόλο έλξης για τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO», ενώ υπογράμμισε ότι «οι τρομοκρατικές οργανώσεις PKK και FETO δεν αποτελούν απειλή μόνο για την Τουρκία αλλά και για άλλες χώρες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις Cavusoglu έγιναν κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Σουηδό ομόλογο του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης