Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Δένδιας για απειλές Erdogan: Οι νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπεισέλθουν στο ΝΑΤΟ

Δένδιας για απειλές Erdogan: Οι νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπεισέλθουν στο ΝΑΤΟ
Ο Τούρκος πρόεδρος απείλησε την Ελλάδα με τους πυραύλους Tayfun
Σχετικά Άρθρα
Για «νοοτροπίες Βόρειας Κορέας» έκανε λόγο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αναφερόμενος στις απειλές του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Recep Tayyip Erdogan, για πυραυλική επίθεση στην Ελλάδα.
«Είναι απαράδεκτο και καθολικά καταδικαστέο να διατυπώνονται απειλές για πυραυλική επίθεση εναντίον της Ελλάδας από σύμμαχο χώρα, μέλος του ΝΑΤΟ. Οι νοοτροπίες Βόρειας Κορέας δεν μπορούν και δεν πρέπει να υπεισέλθουν στην Βορειοατλαντική Συμμαχία», τόνισε ο κ. Δένδιας προσερχόμενος στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Βρυξέλλες.
Ο Νίκος Δένδιας ρωτήθηκε και για το σκάνδαλο στο Ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο εμπλέκεται η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή, και απάντησε: «Όπως είναι γνωστό, διεξάγεται αυτή τη στιγμή μια έρευνα για ιδιαίτερα σοβαρά αδικήματα. Πρέπει όλοι να το σεβαστούμε».
Υπενθυμίζεται ότι ο Erdogan απείλησε την Αθήνα με τους πυραύλους Tayfun. «Η Ελλάδα φοβάται τις ρουκέτες μας. Λένε ότι οι ρουκέτες Tayfun θα χτυπήσουν την Αθήνα, θα το κάνουν, εκτός αν κάτσουν ήσυχα» φέρεται να δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης