Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Θράκη και Μακεδονία ο Χαρδαλιάς

Σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες και Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων σε Θράκη και Μακεδονία ο Χαρδαλιάς
Ο N. Χαρδαλιάς, θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επισκέψεων του στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη
Επισκέψεις σε Σχηματισμούς, Υπηρεσίες και Μονάδες στις περιοχές ευθύνης (ΠΕ) των Γ΄ και Δ΄ Σωμάτων Στρατού, σε Θράκη και Μακεδονία θα πραγματοποιήσει διαδοχικά έως την Τρίτη 13/12, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Χαρδαλιάς.
Σήμερα, Κυριακή 11/12, το βράδυ ο κ. Χαρδαλιάς θα έχει συνάντηση εργασίας με τους Διοικητές της 1ης Στρατιάς/EU-OHQ, του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ ΣΣ) και υπαγόμενων Σχηματισμών στο Δ΄ ΣΣ, στην Αλεξανδρούπολη.
Τη Δευτέρα 12/12, θα μεταβεί στο χώρο εκπαίδευσης ποτάμιων επιχειρήσεων στην περιοχή Νεραϊδότοπος Έβρου της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί διαδοχικά την έδρα του 1ου Λόχου Βάσης Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης και τα Στρατηγεία των 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή.

Σε Καβάλα και Ξάνθη την Τρίτη 13/12

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, θα μεταβεί στο Πεδίο Βολής Αρμάτων στο Πετροχώρι Ξάνθης, όπου θα παρακολουθήσει άσκηση μικρής κλίμακας με βολές αρμάτων LEOPARD 2A6ΗΕL και TOMA MARDER 1A3, Μονάδων της ΧXV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, ενώ θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Αεροπορικό Απόσπασμα στη Χρυσούπολη Καβάλας και στην έδρα της ΧΧ Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα.
Ο κ. Χαρδαλιάς, θα ολοκληρώσει τον κύκλο των επισκέψεων του στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραστεί στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου.
Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κατά τόπους Δημάρχους και εκπροσώπους της Περιφερειακής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης