Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Daily Mail: Οι Δυτικοί πρότειναν στον Putin τους όρους… παράδοσης, μετά από συζήτηση με την Ουκρανία

Daily Mail: Οι Δυτικοί πρότειναν στον Putin τους όρους… παράδοσης, μετά από συζήτηση με την Ουκρανία
Οι Δυτικοί έδωσαν στον Putin τους όρους παράδοσης, αποκαλύπτει Ρώσος καθηγητής

Όροι παράδοσης προσφέρθηκαν στον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin από τη Δύση, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα 11/11 o καθηγητής Valery Solovey -έχει στο παρελθόν διατελέσει στο διάσημο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας.
Όπως γράφει η Daily Mail, ο Valery Solovey ισχυρίζεται ότι έχει διασυνδέσεις με το Κρεμλίνο, είπε ότι οι όροι προβλέπουν να παραδώσει Ρωσία όλα τα εδάφη στην Ουκρανία με εξαίρεση την Κριμαία, η οποία θα γίνει αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη και το καθεστώς της θα ξανασυζητηθεί το 2029.
Σε αντάλλαγμα, ο Vladimir Putin και ο στενός του κύκλος θα αποφύγουν ποινικές διώξεις για τον πόλεμο και θα τους επιτραπεί να παραμείνουν στην εξουσία, ισχυρίστηκε ο καθηγητής.
Σύμφωνα με τον ίδιο η πρόταση, είχε συζητηθεί μεταξύ του Κιέβου και των δυτικών συμμάχων του πριν παρουσιαστεί στον στενό κύκλο -αντέδρασε θετικά στην ιδέα- του Ρώσου προέδρου.
Η Ρωσία έχει αναφερθεί στο θέμα της επανέναρξης διαπραγματεύσεων τις τελευταίες ημέρες, ενώ υπήρξαν πληροφορίες ότι η Ουάσιγκτον σιωπηρά πιέζει το στο Κίεβο να κάνει το ίδιο. Ο στρατηγός Mark Milley, επικεφαλής του γενικού επιτελείου των ΗΠΑ, δήλωσε αυτή την εβδομάδα ότι μια χειμερινή παύση στις μάχες αποτελεί «ευκαιρία» για συνομιλίες.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης