Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Imamoglu για κράτηση Τζττζικώστα στην Τουρκία: Σοβαρό το περιστατικό, θα ενημερώσω την κοινή γνώμη

Imamoglu για κράτηση Τζττζικώστα στην Τουρκία: Σοβαρό το περιστατικό, θα ενημερώσω την κοινή γνώμη
«Σοβαρό το περιστατικό», δήλωσε ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης
Σχετικά Άρθρα

Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Ekrem Imamoglu, μετά το απαράδεκτο περιστατικό της παρεμπόδισης της εισόδου του Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία, μιλώντας στο Open τόνισε τα εξής: «κατάφερα να πάρω μια πολύ σύντομη ενημέρωση για το περιστατικό που έγινε σήμερα από τον φίλο μου Κώστα Μπακογιάννη. Αφού δω τις λεπτομέρειες του περιστατικού, θα ενημερώσω αύριο (6/11) τόσο την κοινή γνώμη όσο και όλες τις βαλκανικές πόλεις».
Μάλιστα αναγνώρισε και ο ίδιος ως «σοβαρό το περιστατικό».
Να υπενθυμίσουμε ότι την καταδίκη του εξέφρασε και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μετά την αδιανόητη πρόκληση των Τούρκων να μην επιτρέψουν στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα να εισέλθει στη γείτονα χώρα, προκειμένου συμμετάσχει στην Ευρωμεσογειακή Συνέλευση (ARLEM).
Έχοντας στο πλευρό του τον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης ο δήμαρχος της Αθήνας δήλωσε: «Μου είναι πραγματικά αδιανόητο να φανταστώ, μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω πως μπορεί να απαγορεύεται η ελεύθερη είσοδος σε μία χώρα, ενός αυτοδιοικητικού, ενός περιφερειάρχη.
Ενός ανθρώπου, που μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει και πρόεδρος της επιτροπής των περιφερειών της ΕΕ. Θέλω να πιστεύω πως θα δοθούν οι αναγκαίες εξηγήσεις, αλλά και οι απαραίτητες συγγνώμες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης