Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Eπίσκεψη Χαρδαλιά σε Σχηματισμούς, Μονάδες, Υπηρεσίες και Επιτηρητικά Φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων

Eπίσκεψη Χαρδαλιά σε Σχηματισμούς, Μονάδες, Υπηρεσίες και Επιτηρητικά Φυλάκια των Ενόπλων Δυνάμεων
Τριήμερη περιοδεία του Ν. Χαρδαλιά

Από αύριο, Κυριακή 16/1, έως και την Τρίτη 18/1 ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν. Χαρδαλιάς, θα επισκεφθεί έδρες Σχηματισμών, Υπηρεσιών, Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων σε Περιφέρεια Ηπείρου, Διαπόντιους Νήσους, Άκτιο, Καλαμάτα, Κρήτη και Γαύδο, με σκοπό να συναντηθεί με τo προσωπικό και να ενημερωθεί για τις τρέχουσες δραστηριότητές τους.
Κατά τη διάρκεια της τριήμερης επίσκεψής του, ο  κ. Χαρδαλιάς:
– Θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία του πεσόντα Έλληνα Αγωνιστή της Κύπρου, Συνταγματάρχη (Πεζικού) Κωνσταντίνου Κόκκα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιανουαρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Πέτα Άρτας.
– Θα επισκεφθεί το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΟΘΩΝΩΝ» (Διαπόντιοι νήσοι), το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΜΟΛΥΒΔΟΣΚΕΠΑΣΤΟ» (Κόνιτσα), την 8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία και το Στρατόπεδο «ΥΠΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» στα Ιωάννινα, τη Μονάδα Υποστήριξης FOB Άκτιον και την αντίστοιχη Επιχειρησιακή Βάση του ΝΑΤΟ, την 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος στην Καλαμάτα, το Επιτηρητικό Φυλάκιο «ΓΑΥΔΟΥ», τον Ναύσταθμο Κρήτης, το Κέντρο Ναυτικής Αποτροπής – ΝΑΤΟ Maritime Interdiction Operational Training Center, την 5η Ταξιαρχία Πεζικού «V Μεραρχία Κρητών» στα Χανιά και την 133 Σμηναρχία Μάχης στο Καστέλι Ηρακλείου.
– Θα επισκεφθεί το Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ) και το Εμβολιαστικό Κέντρο Χανίων, που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του ΝΝΚ, με τη συνδρομή προσωπικού, υλικών και μέσων των Ενόπλων Δυνάμεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης