Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Milliyet: Σκάνδαλο η πόζα Pyatt στο F 16 κατά τη διάρκεια της άσκησης Ηνίοχος 21

Milliyet: Σκάνδαλο η πόζα Pyatt στο F 16 κατά τη διάρκεια της άσκησης Ηνίοχος 21

Υποστηρίζουν ότι η ελληνική πλευρά παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της διακρατικής άσκησης

Σχετικά Άρθρα

Ως «σκάνδαλο» χαρακτηρίζει την φωτογράφιση του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα Geoffrey Pyatt στο πιλοτήριο F-16 κατά τη διάρκεια της άσκησης "Ηνίοχος 21, η ηλεκτρονική έκδοση της τουρκική εφημερίδας Milliyet.
Η διακρατική άσκηση με τη συμμετοχή των κρατών Ελλάδας, Γαλλίας, ΗΠΑ, Ισραήλ, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Καναδά, Ισπανίας και Κύπρου χαρακτηρίζεται από τους Τούρκους ως προκλητική, καθώς αναφέρει ότι η ελληνική πλευρά παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της άσκησης.

Επίθεση σε Pyatt

Το δημοσίευμα επιτίθεται ευθέως στον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Geoffrey Pyatt, μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας του στο πιλοτήριο του F-16 στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, κάνοντας λόγο στον κεντρικό του τίτλο για «Σκανδαλώδη πόζα στο πιλοτήριο».
Το συμβάν έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Ημέρας Διακεκριμένων Επισκεπτών της άσκησης «Ηνίοχος 21». Η Milliyet αναφέρθηκε και στον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος έδωσε το παρών στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας αναφέροντας ότι: «Στη διάρκεια της ημέρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Geoffrey Pyatt δίπλα του.
Φορώντας ένα τζάκετ της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Μητσοτάκης μίλησε μπροστά από τα γαλλικά Ραφάλ, ενώ ο πρέσβης των ΗΠΑ ανήρτησε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης