Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ράλι Πορτογαλίας: Ο Sebastien Ogier γράφει ιστορία!

tags :
Ράλι Πορτογαλίας: Ο Sebastien Ogier γράφει ιστορία!
Ο Sebastien Ogier χάραξε το όνομά του βαθύτερα στα χρονικά της ιστορίας των ράλι, κατακτώντας για 6η φορά το ράλι Πορτογαλίας - Στο βάθρο τα Hyundai των Tanak και Neuville, με τον τελευταίο να προηγείται στο πρωτάθλημα οδηγών
Οδηγώντας το Toyota του σχεδόν αλάνθαστα, μαζί με τον συνοδηγό Vincent Landais, ο Ogier ξεπέρασε τους αντιπάλους του και εξασφάλισε μια αξέχαστη νίκη, κρατώντας πίσω του τον Ott Tanak της Hyundai σε ένα συναρπαστικό φινάλε.
Η εξαντλητική οδύσσεια 22 διαδρομών στο χώμα είδε τον Ogier να πλοηγείται σε ύπουλο έδαφος, αποδεικνύοντας γιατί θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους του αθλήματος όλων των εποχών.
Η νίκη του δεν σηματοδότησε μόνο έναν προσωπικό θρίαμβο, αλλά και ένα ιστορικό ορόσημο, ξεπερνώντας τον θρυλικό Markku Alen για να γίνει ο πιο επιτυχημένος οδηγός στην ιστορική ιστορία του Ράλι Πορτογαλίας.
Ενώ ο Tanak πίεσε τον Ogier στα όρια, η αποφασιστικότητα του Γάλλου αποδείχθηκε ανυπέρβλητη, καθώς πέρασε τη γραμμή του τερματισμού με μια ισχνή διαφορά 7,9 δευτερολέπτων, κατακτώντας τη δεύτερη νίκη του στη σεζόν 2024(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης