Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ολοκληρωμένο Honda CR-V e:HEV 2.0 i-MMD 184 PS AWD

tags :
Δοκιμάζουμε το ολοκληρωμένο Honda CR-V e:HEV 2.0 i-MMD 184 PS AWD
Χρειάστηκε άραγε να περάσουν 30 ολόκληρα χρόνια και 6 γεμάτες γενιές, για να καταλάβουμε ότι δρόμος της τεχνολογίας και της εξέλιξης περνά από τα χέρια της Honda; Για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για το λόγο του αληθές, υπάρχει το νέο CR-V, το οποίο και δοκιμάζουμε
Η αρχική ιδέα σχετικά με το CR-V ήταν να αποτυπωθεί η πρόταση της Honda όσον αφορά τα οχήματα ελευθέρου χρόνου, με έμφαση στους χώρους, την αξιοπιστία και τις ικανότητες εκτός δρόμου.
Στην πορεία πάνω κάτω οι προτεραιότητες έμειναν ίδιες, μόνο που τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για μείωση της εκπομπής CO2 έφερε σε πρώτο πλάνο την υβριδική τεχνολογία. Με τους Ιάπωνες μάλιστα να έχουν κάνει αρκετά… μεταπτυχιακά στον συγκεκριμένο τομέα.
Ένας άλλος παράγοντας που επηρέασε το CR-V είναι η διεύρυνση της SUV γκάμας για τη Honda.
Η έλευση του ολοκαίνουργιου ZR-V, ενός πιο συμπαγούς μεσαίου crossover, ανάγκασε το CR-V να κοιτάξει ψηλότερα στην κατηγορία.
Να μεγαλώσει δηλαδή αισθητά κατά 8 εκατοστά σε μήκος, ένα εκατοστό σε φάρδος και κατά 3,8 εκατοστά σε θέμα μεταξονίου.
Δηλαδή το ιαπωνικό SUV στην έκτη του γενιά φθάνει τα 4,706 μέτρα σε μήκος (2,7 μέτρα το μεταξόνιο), με την πρώτη γενιά -για να έχετε μία αίσθηση της πορείας του- να μην ξεπερνά σε μήκος τα 4,51 μέτρα (μικρότερο και από το ZR-V των 4,56 μέτρων) (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης