Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το πολύ καλό Jeep Avenger 1.2T 100 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το πολύ καλό Jeep Avenger 1.2T 100 PS
Το Avenger είναι ένα από τα σχετικά νέα μοντέλα που κυκλοφορούν πρώτα στην ηλεκτρική τους έκδοση και στη συνέχεια στη συμβατική τους βενζινοκίνητη. Η οποία στα χέρια μας αποδείχτηκε το ίδιο ενδιαφέρουσα
Ως γνωστό το Avenger έχει βραβευτεί ως Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ευρώπη το 2023, πρωτίστως όμως για την ηλεκτρική του έκδοση που έχουμε ήδη δοκιμάσει.
Όχι, δεν κάνει πίσω η Stellantis με την ηλεκτροκίνηση. Απλά είπε να βάλει χέρι στο μέλι της κατηγορίας των B-SUV, που με 2 και πλέον εκατομμύρια μονάδες ετησίως στην ΕΕ, δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτό το πανηγύρι των πωλήσεων. Και για να το κάνει διεύρυνε το λανσάρισμα του συμβατικού Avenger που αρχικά είχε περιοριστεί στις αγορές της Ιταλίας και της Ισπανίας.
Αλλά ας δούμε τι νέο φέρνει στην το βενζινοκίνητο Avenger, με τον γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα turbo των 1,2 λίτρων στην έκδοση με τους 100 ίππους, που συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στους εμπρός τροχούς.
Σημειώστε πως στους επόμενες μήνες θα κυκλοφορήσει και υβριδική έκδοση με αυτόματο κιβώτιο και 136 ίππους (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης