Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το σούπερ οικονομικό Renault Austral E-Tech Full Hybrid 200

tags :
Δοκιμάζουμε το σούπερ οικονομικό Renault Austral E-Tech Full Hybrid 200
Η κορυφαία εκδοχή του Austral δείχνει με κάθε τρόπο ότι ένα SUV δεν είναι απαραίτητο να μπαίνει στην πρίζα για να διαθέτει όλα τα «ηλεκτρικά» πλεονεκτήματα που λίγο-πολύ γνωρίζουμε
Πάνε αρκετοί μήνες από τότε που πέρασε από το… δοκιμαστήριο του Caroto το νέο μεσαίο SUV της Renault. Το Austral -που αποτελεί τον αντικαταστάτη του Kadjar-, μας συστήθηκε με την ήπια υβριδική του έκδοση απόδοσης 158 ίππων και με τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,33 λίτρων.
Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι σήμερα κοντέψαμε να ξεχάσουμε το πόσο μεγάλο βάρος έδωσαν οι άνθρωποι της Renault στο project που λέγεται Austral, μέχρι που ήρθαμε σε επαφή με την κορυφαία του εκδοχή του φουλ υβριδικό E-Tech 200 ίππων.
Στο ενδιάμεσο το caroto είχε κάνει το γύρο των Βαλκανίων με το πλήρως υβριδικό Austral σε ένα σκληρό άτυπο test drive 3.500 χλμ.
Και θα αναρωτιέστε… γιατί η ναυαρχίδα του Austral να μην είναι κάποια plug-in υβριδική έκδοση;
Μα γιατί πολύ απλά οι Γάλλοι εξέλιξαν τόσο αριστοτεχνικά την υβριδική τεχνολογία που δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω για να προσφέρουν τα κύρια ζητούμενα. Και ποια είναι αυτά; Η οικονομία καυσίμου, η οδηγική ευχαρίστηση, οι επιδόσεις και η εμφάνιση.
Στο τελευταίο όπως είδαμε και στο μικρότερο Austral, έχουμε να κάνουμε με ένα σύγχρονο SUV που σχεδιάστηκε με φινέτσα και με έμφαση στο να είναι κομψό και διακριτικό.
Η μεγάλη μάσκα σχηματίζει ένα φαρδύ «V» και στις άκρες τις έρχονται σαν φυσική συνέχεια τα εντυπωσιακά LED φωτιστικά σώματα.
Οι διχρωμίες είναι πολύ της μόδας, και έτσι και στο Austral της δοκιμής μας το κόκκινο-μαύρο χρώμα -παρέα με τις χρωμιομένες πινελιές στο πλάι- δίνει ρεσιτάλ ομορφιάς, χωρίς ωστόσο να αποζητάει την προσοχή με το ζόρι (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης