Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Οι τιμές της νέας Mercedes CLE Coupe στην Ελλάδα

tags :
Οι τιμές της νέας Mercedes CLE Coupe στην Ελλάδα
H CLE, το νέο κουπέ της Mercedes, έχει αντικαταστήσει τόσο την αντίστοιχη C-Class όσο και την E-Class κουπέ. Στους επόμενους μήνες θα είναι διαθέσιμη και η αντίστοιχη κάμπριο
Η Mercedes-Benz συνεχίζει την παράδοσή της στην κατασκευή σπορ και κομψών ποθητών sportscar με την ολοκαίνουργια CLE, που συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της C-Class και της E-Class.
Το μπροστινό τμήμα ξεχωρίζει από τους κομψούς προβολείς LED και μια νεοσχεδιασμένη, τρισδιάστατη μάσκα. Το πίσω μέρος είναι εξίσου ελκυστικό, με ομαλά περιγράμματα και διμερή φώτα LED, ενώ τα παράθυρα στις πόρτες δεν έχουν πλαίσιο όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο κουπέ.
Τόσο μεγάλο που είναι μακρύτερο ακόμη και από την E-Coupe φτάνοντας τα 4,85 μέτρα.
Στο εσωτερικό του CLE Coupe, το ευρύχωρο και πολυτελές εσωτερικό τραβάει αμέσως την προσοχή.
Η εντυπωσιακή πλήρως ψηφιακή οθόνη οργάνων 12,3 ιντσών, η οποία συμπληρώνεται από την κεντρική οθόνη 11,9 ιντσών με προσανατολισμό προς τον οδηγό, προσφέρει μια απρόσκοπτη και διαισθητική εμπειρία χρήσης.
Όσοι επιλέξουν το προαιρετικό σύστημα ήχου surround 3D Burmester θα απολαύσουν την καθηλωτική μουσική εμπειρία που προσφέρει, φέρνοντας τη μαγεία του Dolby Atmos και του Spatial Audio.
Όσο για το χώρο αποσκευών αυτός είναι στα 420 λίτρα, μία εξαιρετική τιμή για ένα κουπέ (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης