Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Αποκλείστηκε ισόβια από τη λίστα της Rolls - Royce

Αποκλείστηκε ισόβια από τη λίστα της Rolls - Royce
Η εμφάνιση μιας ολοκαίνουργιας Rolls-Royce Spectre σε δημοπρασία, πηγαίνει κόντρα στην πολιτική της Rolls-Royce, που απαγορεύει τη μεταπώληση νέων μοντέλων για τουλάχιστον έναν χρόνο
Η κερδοσκοπία στην αγορά των υπερπολυτελών αυτοκινήτων συνεχίζεται με την εμφάνιση μιας ολοκαίνουργιας Rolls-Royce Spectre σε δημοπρασία, παρά την προειδοποίηση του CEO της εταιρίας, Torsten Müller-Ötvös.
Η Spectre που πωλήθηκε πρόσφατα προέρχεται από αντιπροσωπεία στο Miami Shores της Φλόριντα και έχει διανύσει λιγότερα από 160 χιλιόμετρα.
Πωλήθηκε από τη διαδικτυακή πλατφόρμα bringatrailer και η περιγραφή του βρετανικού υπεραυτοκινήτου αναφέρει ότι συνοδεύεται από το πακέτο Launch.
Τεχνικά, η Spectre εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που παράγουν συνολικά 540 ίππους και 900 Nm ροπής.

Με επιτάχυνση για τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, αποδεικνύει την εντυπωσιακή της απόδοση.
Η μπαταρία χωρητικότητας 120 kWh προσφέρει πάνω από 500 χιλιόμετρα αυτονομίας.
Η περίπτωση αυτής της Spectre πηγαίνει κόντρα στην πολιτική της Rolls-Royce, που απαγορεύει τη μεταπώληση νέων μοντέλων για τουλάχιστον έναν χρόνο.
Πάντως, από τα χτυπήματα στην ιστοσελίδα Bring a Trailer οι ενδιαφερόμενοι δεν φαίνεται να αποθαρρύνθηκαν ιδιαίτερα από το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τους Βρετανούς και παρά τον ισόβιο αποκλεισμό του από τη λίστα πελατών της Rolls-Royce
Διαβάστε περισσότερα:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης