Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ανανέωση ισχύος για την Porsche Taycan

tags :
Ανανέωση ισχύος για την Porsche Taycan
Η νέα Taycan αποδίδει έως 952 ίππους, έχει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,4 δευτερόλεπτα, έχει αυτονομία έως 569 χιλιόμετρα και φορτίζει με ισχύ έως 320 kW - Τι άλλο να ζητήσει κανείς;
Ο καιρός περνά γρήγορα απέχοντας κοντά μία πενταετία από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε η Taycan. Και ακόμη και τα πιο γοητευτικά σχήμα θέλουν την ανανέωσή τους ώστε να συνεχίσουν φρέσκα και ακόμη πιο δυναμικά.
Στην περίπτωση της Taycan, που συνεχίζει στις εκδόσεις αμαξωμάτων Sports sedan, Sport Turismo και Cross Turismo, οι εξωτερικές αλλαγές είναι διακριτικές και εντοπίζονται στα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, στα νέα μπροστινά φτερά, στο τρισδιάστατο λογότυπο της μάρκας στο πίσω μέρος, στην φωτεινή μπάρα κ.α.
Νέοι είναι οι τροχοί με ελαστικά 21 ιντσών.
Οι αλλαγές στο εσωτερικό να είναι λιγότερο έντονες και περιλαμβάνει την γνωστή τριπλέτα (προαιρετική αυτή για το συνοδηγό) από οθόνες και αναβαθμίσεις στο hardware. Χρησιμοποιώντας το νέο μοχλό ελέγχου στα αριστερά πίσω από το τιμόνι, ο έλεγχος των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού γίνεται ακόμα πιο διαισθητικός (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης