Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Νέο Ford Puma: Ανανέωση ουσίας

tags :
Νέο Ford Puma: Ανανέωση ουσίας
Το συμπαγές crossover ενισχύεται με κορυφαίες τεχνολογίες τελευταίας γενιάς και εξωτερικές αναβαθμίσεις - Το ολοκαίνουργιο εσωτερικό ενσωματώνει μια οδηγοκεντρική ψηφιακή σχεδίαση
Η Ford αποκαλύπτει το νέο Puma, μια εξέλιξη υψηλής τεχνολογίας του δημοφιλέστερου επιβατικού οχήματος της αμερικανικής μάρκας στην Ευρώπη, το οποίο προάγει την εμπειρία που παρέχει σήμερα ένα συμπαγές crossover σε νέα επίπεδα, προσφέροντας ταυτόχρονα αδιαμφισβήτητο στιλ σε επίπεδο σχεδιασμού, πρωτοποριακό περιβάλλον οδήγησης και έναν ευέλικτο και ευπροσάρμοστο αποθηκευτικό χώρο.
Εκτός από τις εντυπωσιακές του αναλογίες και την χαρακτηριστική εξωτερική σχεδίαση, το νέο Ford Puma προτάσσει τώρα ένα ακόμη πιο εκλεπτυσμένο εσωτερικό. Τα ενιαία σχεδιαστικά στοιχεία τα οποία ρέουν απρόσκοπτα στο εσωτερικό συνδυάζονται με προηγμένες ψηφιακές οθόνες, διαμορφώνοντας έτσι ένα σύγχρονο περιβάλλον οδήγησης και ένα καταφύγιο για πιο απολαυστικά και χαλαρωτικά ταξίδια.
Το νέο Ford Puma εντάσσεται πλήρως και αρμονικά στην καθημερινή ζωή των επιβατών του, είτε προγραμματίζουν τη δουλειά τους είτε διασκεδάζουν, χρησιμοποιώντας το τελευταίας γενιάς σύστημα SYNC 4. Αυτό είναι συνδεδεμένο στο cloud και υποστηρίζεται από συνδεσιμότητα 5G, μια «αιωρούμενη» κεντρική οθόνη 12 ιντσών και ένα σμιλευμένο σε σχήμα soundbar. Τα smartphone μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με τη χρήση ασύρματων Apple CarPlay και Android Auto.
Η πρακτικότητα του νέου Ford Puma υπογραμμίζεται από το καινοτόμο MegaBox, το οποίο προσφέρει επιπλέον 80 λίτρα αποθηκευτικού χώρου στο δάπεδο του χώρου αποσκευών – αυτό σημαίνει ότι αντικείμενα ύψους έως και περίπου 115 cm μπορούν να αποθηκευτούν όρθια.
Με το MegaBox ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 456 λίτρα με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους. Και όλα αυτά σε ένα όχημα με μήκος μόλις 4,2 μέτρα(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης