Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Koenigsegg πάει για νέο ρεκόρ ταχύτητας με το Jesko Absolut

Η Koenigsegg πάει για νέο ρεκόρ ταχύτητας με το Jesko Absolut
Η κόντρα για το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής στον κόσμο παίρνει πάλι φωτιά, καθώς η Koenigsegg ετοιμάζεται για μια νέα προσπάθεια με το Jesko Absolut
Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Christian von Koenigsegg, αποκάλυψε ότι το πρώτο Jesko Absolut έχει ήδη παραδοθεί σε έναν πελάτη στην Ελβετία, και η εταιρεία ετοιμάζεται να κυνηγήσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ ταχύτητας με το εν λόγω υπεραυτοκίνητο.
Η προσπάθεια για το ρεκόρ αναμένεται να λάβει χώρα αργότερα φέτος, λίγο μετά τις πρώτες παραδόσεις του Jesko Absolut σε πελάτες.
Ο στόχος της Koenigsegg είναι να αναδείξει τις εντυπωσιακές δυνατότητες του νέου μοντέλου και να δώσει περαιτέρω επικοινωνιακή αξία στη σουηδική εταιρεία.
Ένα αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι η προσπάθεια αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε δημόσιο δρόμο, κάτι που προσδίδει μια επιπλέον πρόκληση στην εταιρεία.
Σε συνέντευξή του, ο Christian von Koenigsegg δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «…ελπίζουμε ότι μπορούμε να πάμε για το ρεκόρ φέτος.
Προς το παρόν ψάχνουμε για μια ευθεία που να είναι αρκετά μεγάλη και όπου η κυκλοφορία να μπορεί να διακοπεί, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο» (Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης