Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Opel Corsa 1.2 100 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Opel Corsa 1.2 100 PS
Το αναμενόμενο φρεσκάρισμα για το Opel Corsa δίνει νέο ενδιαφέρον στην κατηγορία των supermini, με το γερμανικό μοντέλο να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί με περισσότερη… λάμψη από ότι πριν.
Το να γνωρίζεις πότε πρέπει να εκσυγχρονίζεσαι για να παραμείνεις μία από τις πρώτες επιλογές του κοινού για καιρό αποτελεί πραγματική τέχνη. Για το Opel Corsa των 40 ετών πορείας και 15 εκατομμυρίων πωλήσεων είναι ένα ακόμη βήμα από αυτά που μας έχει συνηθίσει και η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν ιδιαίτερη φαντασία για το τελικό αποτέλεσμα.
Και αυτό γιατί πολύ απλά η συγκυρία της γοητευτικής και σύγχρονης γκάμας της Opel σε συνδυασμό με τις αδελφικές σχέσεις με την Peugeot (που επίσης διανύει εξαιρετικό φεγγάρι) λύνει τα χέρια της γερμανικής εταιρείας όσον αφορά τα επόμενα της βήματα.
Πάνω λοιπόν στις ίδιες διαστάσεις (4,06 μέτρα μήκος), οι άνθρωποι της εταιρείας διατήρησαν τον λιτό και κομψό σχεδιασμό και πρόσθεσαν στοιχεία που αρέσουν κατά γενική ομολογία σε μοντέλα που προηγήθηκαν στην γκάμα.
Η μάσκα Vizor είναι το πιο έντονο χαρακτηριστικό από αυτά που ξεχωρίζουν, με μία αστραφτερή ενιαία μαύρη επιφάνεια που ενσωματώνει το λογότυπο και εκτείνεται μέχρι και τα φωτιστικά σώματα.
Αυτά διαθέτουν τεχνολογία LED και δημιουργούν ένα όμορφο σχεδιαστικό «παιχνίδισμα» που είναι ορατό κυρίως τη νύχτα. Ειδικά σε κάποιες χρωματικές επιλογές του αμαξώματος η διχρωμία αυτή (με τη μαύρη λάκα) μπορεί να προσφέρει ένα όμορφο αποτέλεσμα διατηρώντας ταυτόχρονα τη σοβαρότητα στο συνολικό αποτέλεσμα του γερμανικού μικρού (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης