Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Stellantis: Ποιά μεγάλα ηλεκτρικά ετοιμάζει με αυτονομία 800 χλμ.

Stellantis: Ποιά μεγάλα ηλεκτρικά ετοιμάζει με αυτονομία 800 χλμ.
Η Stellantis ετοιμάζεται να φέρει την επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία με την παρουσίαση 8 νέων ηλεκτρικών μοντέλων μεταξύ 2024 και 2026, όλα βασισμένα στην πρωτοποριακή πλατφόρμα STLA Large
Αυτή είναι η πρώτη ηλεκτρική αρχιτεκτονική400V/ 800 V που θα αποτελέσει τη βάση για μια ποικίλη γκάμα οχημάτων, που θα εκτείνεται από μοντέλα crossover και SUV με μήκος από 4,7 έως 5,1 μέτρα.
Αρχικά, η πλατφόρμα STLA Large θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, με εξέχουσα θέση στα μοντέλα Dodge και Jeep.
Θα χρησιμοποιηθεί αρχικά για ένα μοντέλα από την Dodge και τη Jeep, που θεωρείται ότι είναι το Charger και το Wagoneer S, το τελευταίο από τα οποία έχει πλέον επιβεβαιωθεί ως παγκόσμιο μοντέλο.
Ωστόσο, τα πλάνα είναι να επεκταθεί στη συνέχεια και σε άλλες μάρκες της Stellantis, όπως η Alfa Romeo, η Chrysler, η Maserati και άλλες.
Σύμφωνα με τη Stellantis, αυτά τα μεγάλα μοντέλα πλήρους θα βασίζονται στην πλατφόρμα STLA Large και θα ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τις βασικές απαιτήσεις των πελατών σε βασικές παγκόσμιες αγορές (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης