Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγούν το ίδιο αυτοκίνητο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς οδηγούν το ίδιο αυτοκίνητο
Δύο από τους καλύτερους μπαλαδόρους όλων των εποχών απέκτησαν πρόσθεσαν μία νέα Ferrari στην τεράστια συλλογή τους από αυτοκίνητα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο διάσημος διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου, πρόσφατα πήγε στο Instagram για να μοιραστεί την τελευταία προσθήκη στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του – μια ολοκαίνουργια Ferrari Purosangue.
Με 617 εκατομμύρια ακολούθους, ο Ρονάλντο μοιράστηκε μια γεύση από την πολυτελή αγορά του, συνοδευόμενη από μια λεζάντα που παραδέχτηκε με χιούμορ ότι έχει χάσει το μέτρημα από τα αυτοκίνητα που κατέχει.
Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ρονάλντο παρουσίαζε την Purosangue σε ένα εντυπωσιακό Blu Scozia, μια σκούρα απόχρωση του μπλε.
Η ποδοσφαιρική αίσθηση επέλεξε ζάντες τιτανίου 20 ιντσών με φινίρισμα υγρού ασημί και συμπλήρωσε τη συνολική εμφάνιση με μπλε δαγκάνες φρένων που εναρμονίζονται με τη βαφή του αυτοκινήτου.
Είναι ενδιαφέρον ότι ένας άλλος αστέρας του ποδοσφαίρου, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, εντοπίστηκε πρόσφατα πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari Purosangue.
Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής, γνωστός για την προτίμησή του στα πολυτελή αυτοκίνητα, επέλεξε την Purosangue ως αυτοδώρο για τα 42α γενέθλιά του, συνεχίζοντας την παράδοσή του να προσθέτει Ferrari στη συλλογή του κάθε χρόνο στις 3 Οκτωβρίου (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης