Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την Mercedes - Benz A 250 e

tags :
Δοκιμάζουμε την Mercedes - Benz A 250 e
Συνεχίζοντας την πορεία της με ένα διακριτικό facelift η μικρότερη Mercedes μας υπενθυμίζει μεταξύ άλλων και την ηλεκτροϋβριδική της υπεροχή
Η Mercedes A250e με την συνδυαστική ισχύ των 218 ίππων δεν είναι ένα ακόμα plug-in υβριδικό που απλά ακολουθεί το ρεύμα της εποχής. Είναι εδώ γιατί θέλει να υπενθυμίζει πως ακόμα και με κάποια χρόνια παραπάνω, το καλό μπορεί να γίνει καλύτερο και φυσικά να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.
Η τελευταία άλλωστε ανανέωση της αφορούσε μικρό-αλλαγές στην εμφάνιση του καπό, της μάσκας αλλά και στη νέα γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος του αυτοκινήτου.
Μικρές εξάλλου είναι και οι αλλαγές στην εμφάνιση του πίσω μέρος του αυτοκινήτου, καθώς αυτές αφορούν κυρίως τα φώτα και την επανασχεδίαση του προφυλακτήρα με την ενσωμάτωση του αεροδυναμικού διαχύτη.
Σε κάθε περίπτωση μόνο ο «διαβασμένος» με τα τελευταία νέα της αυτοκίνησης θα αντιληφθεί τις αλλαγές στο αμάξωμα της μικρότερης Mercedes.
Γεγονός που θα ικανοποιήσει και τους ιδιοκτήτες των προηγούμενων ετών της A-Class, αφού το χάσμα δεν είναι μεγάλο, πάντα σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση της και τις τιμές μεταπώλησης των μεταχειρισμένων (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης