Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το Citroen C5 X Plug in Hybrid

tags :
Δοκιμάζουμε το Citroen C5 X Plug in Hybrid
Πόσο premium μπορεί να είναι άραγε ένα Citroen; Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που κληθήκαμε να απαντήσουμε (στους εαυτούς μας) κατά την πρώτη επαφή με το Citroen C5 X - Η απάντηση στις γραμμές που ακολουθούν
Θα έλεγε κανείς πως, η γαλλική εταιρεία πάντα είχε την τάση να προσεγγίζει το premium στοιχείο. Παρά τον mainstream χαρακτήρα -σε γενικές γραμμές- και τα προσιτά μοντέλα, ποτέ δεν έλειπε και η ναυαρχίδα με τα «πλούσια» χαρακτηριστικά και την… λαθραία είσοδο στον κόσμο των luxury ανταγωνιστών.
Μία τέτοια περίπτωση είναι και το C5 X, που (όπως συνέβη και με το μικρότερο C4 X) αντικατέστησε το ομώνυμο Aircross, δίνοντας στο γράμμα «Χ» ένα επιπλέον νόημα για τους φίλους της Citroen.
Λες και οι Γάλλοι τράβηξαν ένα μεγάλο X σε όλη τη γκάμα αλλά και στους αντιπάλους τους και παράταξαν με καμάρι ένα επιβλητικό crossover που δε μοιάζει με κανένα άλλο.
Και πως να μοιάζει άλλωστε, όταν συγκεντρώνει στοιχεία ολίγον από fastback στο πίσω μέρος, κάτι από τα ηλεκτρικά SUV «ξαδερφάκια» στο εμπρός τμήμα, αλλά και μπόλικες σύγχρονες πινελιές σε όλα τα μήκη και πλάτη.
Οι δύο ενιαίες γρίλιες (συνέχεια του λογότυπου) και τα όμορφα LED φωτιστικά σώματα δίνουν τον απαιτούμενο τόνο στην πρώτη ματιά, ενώ η συνέχεια δίνεται με τους τροχούς 19 ιντσών και τον κομψό τρόπο που σβήνει η καμπύλη στο πίσω μέρος του γαλλικού μοντέλου (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης