Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

MG ZS 1.5: Δοκιμάζουμε το φτηνότερο SUV της αγοράς

MG ZS 1.5: Δοκιμάζουμε το φτηνότερο SUV της αγοράς
Πόσες φορές έχετε δει ένα μοντέλο να πρωτοπορεί, χωρίς να έχει τίποτα πρωτοποριακό επάνω του είτε σχεδιαστικά είτε τεχνολογικά; Μάλλον, καμία θα απαντήσουμε εμείς…
Και όμως, το ZS καταφέρνει να πρωτοτυπήσει με όπλο έναν άλλο παράγοντα, για πολλούς το βασικότερο κριτήριο για να επιλεχθεί ένα αυτοκίνητο. Την τιμή αγοράς. Το B-SUV της MG είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο που έρχεται από τα βάθη της ανατολής, με ένα όνομα γνωστό παρόλο που απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα από τη «πιάτσα».
Ο κινεζικός και κρατικός κολοσσός SAIC έχει αποκτήσει -μεταξύ άλλων- το κάποτε δημοφιλές brand και με την τεχνογνωσία που του έχουν χαρίσει οι ευρωπαϊκές συνεργασίες, είπε να βάλει φωτιά στην παγκόσμια αγορά. Τί έκανε λοιπόν; Δημιούργησε έναν καλοφτιαγμένο στόλο (σήμερα θα μας απασχολήσει μόνο το ZS, αλλά ακολουθεί και το ηλεκτρικό MG 4) που δεν θυμίζει σε τίποτα την ταπεινή καταγωγή του.
Το ZS όπως είπαμε, είναι ένα SUV με μήκος 4,323 μέτρα, γεγονός που το εντάσσει ανάμεσα στο Peugeot 2008 και το Honda HR-V από πλευράς διαστάσεων. Ο ρόλος του δεν είναι να σε εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά, ούτε να το ερωτευτείς για αυτό.
Η εικόνα του ωστόσο με τα σύγχρονα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, την κυψελώδη μάσκα και τις συμπαθητικές ακμές δεν σε παραξενεύει και δύσκολα θα ξενίσει κάποιον. Από αδιάφορο έως συμπαθητικό θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κάποιος, ακόμη και αν δε γνωρίζει την τιμή πώλησης του (για να γίνει επιεικής) (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης