Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το εξαιρετικό Kia XCeed 1.5T 160 PS 48V 7DCT

tags :
Δοκιμάζουμε το εξαιρετικό Kia XCeed 1.5T 160 PS 48V 7DCT
Αν ψάχνετε κάτι το διαφορετικό και έχετε σιχαθεί τα SUV, τότε το XCeed είναι εδώ. Ανανεωμένο και δυνατό!
Τον Σεπτέμβριο του 2019, η Kia παρουσίασε το XCeed, μια crossover SUV εκδοχή με βάση το ceed τρίτης γενιάς φιλοδοξώντας να κάνει την διαφορά στην αρένα των καθαρόαιμων” οχημάτων ελευθέρου χρόνου.
Με όπλο του την διαφορετικότητα, αφού αντίστοιχη φόρμα δεν συναντάς σε άλλες φίρμες, τουλάχιστον κάτω από τα 30 χιλιάρικα, το XCeed πέτυχε να αποτελέσει μια εναλλακτική πρόταση για αυτούς που αναζητούν ένα crossover με τις οδηγικές αρετές ενός hatch.
Στα χέρια μας έχουμε το ανανεωμένο XCeed και μάλιστα με τη έκδοση GT-line. Κίνηση με ουσία, αφού το συγκεκριμένο πακέτο εξοπλισμού που είναι εφοδιασμένο το αυτοκίνητο της δοκιμής μας ενισχύει τόσο το φαίνεσθαι όσο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του.
Να τονιστεί ότι η τιμή εκκίνησης του XCeed είναι από τις 25.390 ευρώ, ενώ η έκδοση GT-line έχει οριστεί από τα 29.290 ευρώ.
Καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε ότι πολλά αυτοκίνητα πόλης ξεκινούν από το 20άρικο.
Μάλιστα, το επιπλέον ποσό που απαιτεί η έκδοση GT-Line, συνοδεύεται με τον επιπλέον κάτωθι εξοπλισμό: πίσω φωτιστικά σώματα LED κυψελοειδούς σχεδίασης, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες με φλας, σπορ διαχύτης πίσω προφυλακτήρα στο χρώμα του αμαξώματος, δερμάτινο τιμόνι D-Cut, ψηφιακή οθόνη πίνακα οργάνων 12,3’’, κάθισμα οδηγού ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, έξυπνο κλειδί με αισθητήρα εγγύτητας, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτρικό χειρόφρενο με σύστημα «Auto Hold», αυτόματη ενεργοποίηση υαλοκαθαριστήρων κ.α. (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης