Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Με το Renault Austral E-Tech στα Βαλκάνια

Με το Renault Austral E-Tech στα Βαλκάνια
Περάσαμε από 6 χώρες, επισκεφτήκαμε τουλάχιστον 11 ξεχωριστούς προορισμούς και μέσα σε 10 ημέρες διανύσαμε 3.475 χιλιόμετρα. Όλα αυτά με σύντροφο το πλήρως υβριδικό Renault Austral E-Tech που αποδείχτηκε λίρα εκατό
Η εμπειρία ενός road trip (οδοιπορικού) με την οικογένεια είναι κάτι που έχεις να λες για πολλά χρόνια. Και δεν θέλει πολύ για να το πάρεις απόφαση. Καλή διάθεση να υπάρχει, καλή παρέα και το κατάλληλο αυτοκίνητο, ένα Renault Austral E-Tech, που πραγματικά μας εξέπληξε θετικά με την εξαιρετικά χαμηλή του κατανάλωση και το ταξιδιάρικο set-up του.
Μέσα σε ένα 10ήμερο διανύσαμε 3.475 χιλιόμετρα και το φουλάραμε το πολύ τέσσερις φορές.
Επιστρέψαμε στην Αθήνα με μέση κατανάλωση στα 5,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, εκ των οποίων τα 1.349 έγιναν με ηλεκτρική ενέργεια επιβεβαιώνοντας πως αυτή τη στιγμή το E-Tech είναι ίσως το πιο αποδοτικό πλήρως υβριδικό σύστημα.
Στο σημείο αυτό να πούμε πως η οδήγησή μας ήταν συνετή έχοντας συνεχώς το νου μας στα όρια ταχύτητας, αφού στις βαλκανικές χώρες δεν αστειεύονται με τα ραντάρ και τα πρόστιμα.
Ευτυχώς, δεν είχαμε κάποια δυσάρεστη εμπειρία. Πέρα όμως από τη χαμηλή κατανάλωση (σ.σ. με πλήρες φορτίο, 4 άτομα + αποσκευές), ένα ακόμη ατού του Austral ήταν οι βολικοί του χώροι και τα πολύ άνετα καθίσματά του. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα, ξεκινώντας από κάποιες βασικές πληροφορίες…(Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης