Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Το Jeep Avenger στην Ελλάδα – Του χρόνου το υβριδικό 4x4

tags :
Το Jeep Avenger στην Ελλάδα – Του χρόνου το υβριδικό 4x4
Η γκάμα περιλαμβάνει τρείς εκδόσεις, Longitude, Altitude και Summit, με υπερπλήρη εξοπλισμό και για τις τρείς. Οι τιμές του νέου Avenger ξεκινούν από τις 38.700€ (30.700€ με κρατική επιδότηση) – Αρχές 2024 θα λανσαριστεί μία mild hybrid έκδοση βενζίνης καθώς και μία plug-in υβριδική που θα έχει τετρακίνηση και το σύστημα του Renegade
Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντελο της Jeep. Είναι ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας B-SUV, που έρχεται να συμπληρώσει τη δυναμική παρουσία της μάρκας, στη 2η σε μέγεθος, κατηγορία της αγοράς. Ένα μοντέλο που διαθέτει το DNA ενός πραγματικού Jeep και ταυτόχρονα, έχει συμπαγείς διαστάσεις ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού τίτλου «Car Of The Year» για το 2023.
Τα περιμετρικά προστατευτικά και οι ποδιές εμπρός και πίσω, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά προστασίας του αμαξώματος που διαθέτει.
Εσωτερικά, το Νέο Avenger προσφέρει άνεση και ευρυχωρία, χώρους για 5 επιβάτες με τις αποσκευές τους, 34 λίτρα αποθηκευτικών χώρων και τετραγωνισμένο χώρο αποσκευών, με όγκο 350 λίτρα και άνοιγμα 1 μέτρου, που εξασφαλίζει εύκολη φόρτωση. (Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης