Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Η Stellantis παρουσιάζει την πλατφόρμα STLA Medium

Η Stellantis παρουσιάζει την πλατφόρμα STLA Medium
Η πλατφόρμα STLA Medium καταδεικνύει τη δύναμη της παγκόσμιας τεχνικής κοινότητας της Stellantis, παρέχοντας προϊόντα που είναι υπερ-προσανατολισμένα στους πελάτες
Έως και δύο εκατομμύρια οχήματα ετησίως μπορούν να κατασκευαστούν στην πλατφόρμα STLA Medium σε διάφορα εργοστάσια σε όλο τον κόσμο, ξεκινώντας φέτος από την Ευρώπη.
«Αυτό που βλέπουμε σήμερα είναι το προϊόν μόλις δύο ετών καινοτομίας χωρίς συμβιβασμούς για την παροχή καθαρής, ασφαλούς και προσιτής κινητικότητας, η οποία υποστηρίζεται από την επένδυση ύψους 30 δισεκατομμυρίων ευρώ στην ηλεκτροκίνηση και το λογισμικό μέχρι το 2025», δήλωσε ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis.

«Η πλατφόρμα STLA Medium καταδεικνύει τη δύναμη της παγκόσμιας τεχνικής κοινότητας της Stellantis, παρέχοντας προϊόντα που είναι υπερ-προσανατολισμένα στους πελάτες μας και αναδιατυπώνουν τις μακροχρόνιες παραδοχές των μεταφορών, καθώς οδηγούμαστε για το καθαρό μηδενικό ισοζύγιο άνθρακα έως το 2038».
Η STLA Medium είναι η 1η από τις 4 παγκόσμιες πλατφόρμες BEV, που παρουσιάστηκαν στην EV Day 2021, οι οποίες στηρίζουν τα μελλοντικά προϊόντα της εταιρείας και αποτελούν το κλειδί για την επίτευξη του στρατηγικού σχεδίου Stellantis Dare Forward 2030.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης