Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Με το νέο Hyundai Kona στην Αττική

tags :
Με το νέο Hyundai Kona στην Αττική
Το επιτυχημένο SUV της Hyundai, το Kona πέρασε στη νέα γενιά του και η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα από την οποία ξεκινά η πορεία του στην Ευρώπη
Φυσικά ο στόχος της κορεάτικης εταιρείας είναι το νέα Kona να αποδειχθεί πιο δημοφιλές σε σχέση με τον προκάτοχό τους και προκειμένου αυτό να γίνει εφικτό όχι μόνο άλλαξε ριζικά η εμφάνισή του αλλά και οι διαστάσεις του.
Έτσι λοιπόν το μήκος του αυξήθηκε κατά 150 χιλιοστά, φτάνοντας συνολικά τα 4,355 μέτρα -τιμή από τις μεγαλύτερες της κλάσης που το τοποθετεί ακριβώς μεταξύ των Bayon και Tucson.
Ή για να μιλήσουμε πιο γενικά μεταξύ των κατηγοριών B και C των SUVs. Κάτι που σημαίνει πως στην πράξη πλέον απευθύνεται σε ένα πολύ πιο ευρύ κοινό.
Αισθητικά η εμφάνισή του είναι σαφώς πιο σύγχρονη σε σχέση με τον προκάτοχό του, με εμφανείς τις επιρροές από τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της μάρκας, τα Ioniq.
Χαρακτηριστική είναι η μάσκα αλλά και οι φωτεινές λωρίδες τόσο μπροστά όσο και πίσω, ενώ μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων -συμβατικές και ήπια υβριδικές, φουλ υβριδική και ηλεκτρική- υπάρχουν διακριτές διαφορές στην εικόνα τους
Διακριτική και πιο επιθετική είναι φυσικά η εικόνα της N Line, που είναι η πιο σπορ εκδοχή του νέου Kona (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης