Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το εξαιρετικό Renault Austral 1.3 158 PS Mild Hybrid

tags :
Δοκιμάζουμε το εξαιρετικό Renault Austral 1.3 158 PS Mild Hybrid
Η Renault μπορεί να άργησε λίγο να παρατάξει τον αντικαταστάτη του Kadjar και να καλύψει συγχρόνως το κενό στα μεσαία SUV (πάνω από το Captur), ωστόσο το αποτέλεσμα μοιάζει να είναι ξεχωριστό. Είναι όμως τόσο καλό που το Austral να θεωρείται ως ένα από τα ποιοτικότερα Renault που είδαμε ποτέ;
Ακούγεται ακραίο αλλά εμπεριέχει μεγάλη δόση αλήθειας, καθώς οι Γάλλοι πόνταραν αρκετά στον σχεδιασμό του Austral και φυσικά στην ποιοτική αναβάθμιση, γεγονός που δεν κρύβεται.
Είναι μακρύτερο κατά 8,5 εκατοστά σε σχέση με το Nissan Qashqai (οι συγκρίσεις αναπόφευκτες) με το μήκος του να ξεπερνά -έστω και οριακά- τα 4,5 μέτρα. Τα σχεδιαστικά τρικ ωστόσο των ανθρώπων της Renault, έχουν φροντίσει ώστε στο μάτι να δείχνει αρκετά πιο κόμπακτ και διακριτικό σε σχέση με τη γλώσσα των αριθμών.
Κάτι η φαρδιά μάσκα, κάτι τα σύγχρονα φωτιστικά σώματα και οι γλυκές καμπύλες όσο περνάμε προς το πίσω μέρος, και το Austral ακροβατεί ανάμεσα στο να το χαρακτηρίσει κανείς «μεγάλο Captur» ή ως ένα μεσαίο… κλασάτο SUV με μπόλικη διακριτικότητα και μηδενικά ρίσκα.
Το κομψό Renault λοιπόν έχει φτιαχτεί με προσοχή ώστε να αρέσει σε πολλούς και να μην είναι ριζοσπαστικό, όπως θα έκανε και κάθε μία παραδοσιακά premium φίρμα με ένα νέο της μοντέλο (Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης