Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το πληρέστατο Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid

tags :
Δοκιμάζουμε το πληρέστατο Hyundai Santa Fe Plug-in Hybrid
Και εκεί που νομίζεις πως τα έχεις δει όλα από την Hyundai και η εξέλιξη της δεν μπορεί να πάει πιο πάνω, εμφανίζεται το Santa Fe. Η ναυαρχίδα της κορεατικής εταιρείας αποτελεί ακόμη ένα αποδεικτικό στοιχείο στην -κατά γενική ομολογία- πρόοδο της Hyundai σε όλους τους τομείς
Η αλήθεια είναι πως η σειρά «Ν» ξάφνιασε αρκετό κόσμο που δεν περίμενε από τη Hyundai να είναι σε θέση να παρουσιάσει τόσο καλά σπορ αυτοκίνητα όπως το i30 N, αργότερα το αντίστοιχο i20 ή ακόμη και το Kona.
Στη συνέχεια το Tucson ήρθε να επιβεβαιώσει την ακραία άνοδο στην ποιότητα και στις τεχνολογίες που φέρουν τα καινούργια Hyundai και κάπου εκεί περιμένεις από τους Κορεάτες να βάλουν μία άνω τελεία και να απολαύσουν τα βραβεία, τις πωλήσεις και τα καλά λόγια του αγοραστικού κοινού.
Αμ, δε. Η αντεπίθεση συνεχίστηκε και αυτή τη φορά είχε να κάνει με μία κατηγορία που ελάχιστες εταιρείες τολμούν να κοιτάξουν στα μάτια τον γερμανικό ανταγωνισμό.
Τα μεγάλα premium SUV (κατηγορία D SUV) που απευθύνονται όχι μόνο σε αυτούς που αναζητούν άπλετους χώρους από ένα αυτοκίνητο, όχι μόνο ικανότητες εκτός πόλης, αλλά και μπόλικες δόσεις πρεστίζ, ταξικής επιβεβαίωσης και επαγγελματικής επιτυχίας. Μα όλα αυτά μπορεί να τα βρει κάποιος σε ένα Hyundai;
Γιατί όχι είναι η απάντηση, βλέποντας την τέταρτη γενιά του Santa Fe να κρύβει τον όγκο της πίσω από τη μεγάλη γρίλια, τις καθαρές γραμμές και τη φιλοσοφία με το «κυριλέ» design και τα ελάχιστα σχεδιαστικά ρίσκα (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης