Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Επίσημα το επταθέσιο Kia EV9 – Τέλη του χρόνου στην Ελλάδα

tags :
Επίσημα το επταθέσιο Kia EV9 – Τέλη του χρόνου στην Ελλάδα
H ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia θα ανταγωνιστεί ανάλογα μεγάλα SUV, όπως είναι τα Audi Q8, BMW iX, Mercedes EQE SUV κ.α. – Έχει μήκος 4,93 μέτρα, στην τετρακίνητη έκδοση αποδίδει 385 ίππους – Με μπαταρία 99,8 kWh και αυτονομία έως 531 χλμ
Ως η πρώτη ηλεκτρική ναυαρχίδα της εταιρείας, με τρεις σειρές καθισμάτων το ευρύχωρο και εντυπωσιακό EV9 είναι ένα στιβαρό, εξελιγμένο και τεχνολογικά προηγμένο ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Διαθέσιμο ως εξαθέσιο ή επταθέσιο, συνδυάζει τολμηρή σχεδίαση, κορυφαία ευελιξία, πολύπλευρη συνδεσιμότητα και τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό «Opposites United» της Kia είναι ένα όχημα έτοιμο για όλα, με αυτονομία έως και 541 χιλιόμετρα, κατά WLTP.
Βασισμένο στην Electric Global Modular Platform (E-GMP) της Kia, το EV9 προηγείται στην πιο δημοφιλή κατηγορία αυτοκινήτων της Ευρώπης.
Το μεγάλο μεταξόνιο και η εντελώς επίπεδη εσωτερική αρχιτεκτονική του εξασφαλίζουν μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες, με άνεση τύπου lounge και για τις τρεις σειρές καθισμάτων (Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης