Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε το Audi 30 TFSI 110 PS

tags :
Δοκιμάζουμε το Audi 30 TFSI 110 PS
Το premium μικρό crossover της Audi αντιλαμβάνεται απόλυτα τον παλμό της αγοράς και προσφέρει περισσότερα από αυτά που ζητάει. Σύμμαχος μάλιστα για το Q2 και η πρόσφατη διακριτική ανανέωση ουσίας
Κυκλοφορεί εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια στην αγορά και παρόλα αυτά δεν μπορείς πεις βλέποντας το, πως ανήκει σε μοντέλο προηγούμενης γενιάς.
Ο λόγος για το Audi Q2 που υποδέχθηκε την… ένεση ανανέωσης από τη γερμανική φίρμα και γέμισε περισσότερη αυτοπεποίθηση απέναντι στον πιο φρέσκο ανταγωνισμό.
Διαθέτει αιχμηρές γραμμές μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα, χρωμιωμένες λεπτομέρειες και «SUV» παρουσιαστικό, σε βαθμό που να μπαίνει με ευκολία στο κλαμπ των σημερινών best sellers.
Κακά τα ψέματα, όλοι σήμερα αναζητούν ένα μοντέλο με crossover χαρακτηριστικά, ακόμη και αν δεν πρόκειται ποτέ να το «λερώσουν» ή έστω να χρειαστούν το υπερυψωμένο αμάξωμα.
Αυτό το γνωρίζει καλύτερα από εμάς η Audi και για αυτό φρόντισε να εφοδιάσει το μικρότερο «Q» της γκάμας της με 1.000άρη TFSI βενζινοκινητήρα απόδοσης 110 ίππων. (Διαβάστε περισσότερα).

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης