Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Stellantis: Ανακαλεί 132.000 Jeep Cherokee λόγω κινδύνου ανάφλεξης

Stellantis: Ανακαλεί 132.000 Jeep Cherokee λόγω κινδύνου ανάφλεξης
Η ανάκληση αφορά οχήματα Jeep Cherokee παραγωγής από το 2014 έως το 2016, τα οποία έχουν σύστημα power liftgate στην θύρα του πορτ μπαγκάζ, ηλεκτρικό στοιχείο του οποίου είναι πιθανό να οδηγήσει σε ανάφλεξη, είτε το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία είτε όχι

Η μητρική εταιρεία της Chrysler, Stellantis, ανακοίνωσε ότι ανακαλεί περί τα 132.000 οχήματα Jeep Cherokee, τύπου SUV, στις ΗΠΑ, λόγω κινδύνων ανάφλεξης, ενώ καλεί τους ιδιοκτήτες τους να τα παρκάρουν σε εξωτερικούς χώρους μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές, όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters.
Η ανάκληση αφορά οχήματα Jeep Cherokee παραγωγής από το 2014 έως το 2016, τα οποία έχουν σύστημα power liftgate στην θύρα του πορτ μπαγκάζ, ηλεκτρικό στοιχείο του οποίου είναι πιθανό να οδηγήσει σε ανάφλεξη, είτε το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία είτε όχι.
Πρόκειται για την τρίτη ανάκληση οχημάτων για το θέμα από το 2015. Τα οχήματα τα οποία έχουν ανακληθεί σε προηγούμενους "γύρους" ανάκλησης θα χρειαστούν επίσης και νέα επισκευή, σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε η εταιρεία στην Εθνική Υπηρεσία Κίνησης σε Εθνικούς Οδικούς Άξονες των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης