Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Funds managers προειδοποιούν έρχεται πτώση -50% στην Wall Street - Διαφωνεί η Deutsche bank

tags :
Funds managers προειδοποιούν έρχεται πτώση -50% στην Wall Street - Διαφωνεί η Deutsche bank
Παρά το ράλι στην Wall ορισμένοι funds managers βλέπουν μεγάλη διόρθωση
Είναι μόνο θέμα χρόνου πριν από την κατάρρευση στην wall street έως -50% σύμφωνα με πολλούς καταξιωμένους ειδικούς κόντρα στο ράλι που σημειώνεται σύμφωνα με το Bloomberg. 
Ωστόσο πρέπει να αναφερθεί ότι κατά καιρούς έχουν υπάρξει ανάλογες εκτιμήσεις και οι οποίες διαψεύστηκαν....

«Δεν πρέπει να  εκπλαγούμε από μια σοβαρή επικείμενη κατάρρευση του αμερικανικού χρηματιστηρίου», εξηγεί ο Mark Spitznagel hedge fund μάνατζερ που που κέρδισε πολλά δισεκ. δολάρια στην κρίση του 2008.
"Στην πραγματικότητα, πρέπει οπωσδήποτε να το περιμένουμε αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Παγκοσμίως έχει δημιουργηθεί μια γιγαντιαία χρηματοπιστωτική φούσκα», προειδοποιεί σύμβουλος του fund που διαχειρίζεται ο Marc Faber.
Η φούσκα αυτά θα μπορούσε να σκάσει οποιαδήποτε στιγμή.
Ο Faber δεν διστάζει να ρίξει την ευθύνηστις  πολιτικές της κυβέρνησης του Προέδρου Obama και στην επικίνδυνη πολιτική χαμηλών επιτοκίων της Federal Reserve, η οποία, όπως λέει τιμωρεί τους επενδυτές.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο δείκτης του Warren Buffett o οπίος εσχάτως προειδοποιεί....για άνοιγμα short θέσεων στην Wall Street.
Για τους επενδυτές οι επιλογές είναι δύο.
Μια επιλογή είναι να πουλήσουν οι επενδυτές  όλες τις μετοχές τους και η άλλη  είναι να ρισκάρουν τα πάντα και να επενδύσουν περισσότερα.
Υπάρχει και μια τρίτη επιλογή.
Υπάρχουν συγκεκριμένους τομείς της αγοράς που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουν καλές επιδόσεις κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών.

H άποψη της Deutsche bank...γιατί είναι λάθος οι εκτιμήσεις

Με ένα άκρως ενδιαφέρον γράφημα η Deutsche bank προσπαθεί να αποδείξει γιατί είναι λάθος οι εκτιμήσεις - προβλέψεις για την Wall Street.
Η Deutsche bank το αποκαλεί διάγραμμα της 10ετίας και δείχνει την πορεία του 10ετούς αμερικανικού ομολόγου.
Οι διακεκομμένες γραμμές αντιπροσωπεύουν τις προβλέψεις των αναλυτών.
Οι οικονομολόγοι της Wall Street είναι σταθερά λάθος στις προβλέψεις τους την τελευταία δεκαετία για το 10ετές αμερικανικό ομόλογο αναφέρει η Deutsche bank.
Πόσες φορές έχει αναφερθεί ότι πλησιάζει μια μεγάλη διόρθωση και στο τέλος οι τιμές πηγαίνουν ακόμη υψηλότερα αναφέρει το Business Insider.
Τι θα συμβεί το 2015;
Η τελευταία έρευνα της Fed μεταξύ των αναλυτών  προβλέπει ότι η απόδοση των 10ετών αμερικανικών ομολόγων θα ανέλθει στο 3% το 2015 με βάση την τελευταία διακεκομμένη γραμμή του πίνακα.
Με βάση ένα μέσο όρο σφάλαμτος σε διάστημα 12 μηνών μάλλον προκύπτει ότι το 10ετές αμερικανικό ομόλογο θα διαμορφωθεί στο 2,4% στο τέλος του 2015.
Ποιος ξέρει.
Ίσως η ιστορία δεν θα επαναληφθεί αυτή τη φορά.....

slok chart decade forecast error


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης